Szombathely

2013.11.06. 16:30

Partnerség és kapcsolatok

Szombathely - Munkáltatói partnerségépítő szakmai rendezvényt tartottak szerdán a Kámoni Arborétum Látogatóközpontjában.

Farkas Eszter

A rendezvény szervezője a Regionális Szociális Forrásközpont Nonprofit Kft. volt. A Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében nyert a szervezet közel nyolc millió forintnyi támogatást, amelynek célja a munkaerő-piaci szolgáltatásokat nyújtó civil szervezetek fejlesztése, a szolgáltatói kapacitások megerősítése különösen a hátrányos helyzetű térségekben. A forrásközpont szakmai rendezvényét Szombathely polgármestere, dr. Puskás Tivadar nyitotta meg. Elmondta: ezeknek a szakmai összejöveteleknek a célja elsősorban az, hogy találkoznak a szakemberek és együttműködjenek egymással.

Szociális Forrásközpont Némethné Orliczki Judit tanácsadó. Fotó: Horváth Csaba

– Így például olyan együttműködések jöhetnek létre, mint a Nyugat-pannon Járműipari és Mechatronikai Központ – sorolta a példákat a polgármester. Hozzátette: a munka értékelése úgy látszik a helyére került a világban. A résztvevők hat elő-adást hallgattak meg, köztük a Munkáltatói kapcsolatok kialakulása a forrásközpontnál, valamint a Partnerségi tervek és a 2013. évi változások a foglalkoztatási rehabilitációban címűt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!