Szombathely

2010.11.03. 03:43

A miniszter elismerő oklevelet adott át a lukácsházi tározó építéséért

A lukácsházi víztározó avatásának egyik felemelő pillanata volt, amikor Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter okleveleket adott át.

Némethy Mária

Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetésben részesítette az alábbiakat: Gaál Róbertet, a Nyugat-dunántúli Vízügyi- és Környezetvédelmi Igazgatóság műszaki igazgatóhelyettes főmérnökét, projektmenedzsert, a lukácsházi tározó projekt lebonyolításában, megvalósulásában végzett kiemelkedő munkájáért; Kovács Imrét, a vízkárelhárítási osztály árvízvédelmi ügyintézőjét a lukácsházi tározó építésében műszaki ellenőrként végzett kiemelkedő munkájáért; Bíróné Dugmanits Ágnest, a vízminőségvédelmi és fejlesztési osztály csoportvezetőjét, aki a projekt közbeszerzési eljárásainak magas színvonalú intézését kiemelkedően végezte; dr. Kertai Istvánt, a VIZITERV Consulting Kft. szaktanácsadóját, a tározó tervezési munkáinak irányításáért és a kivitelezés során műszaki szaktanácsadóként végzett tevékenységéért; Oláh Gézát, a Meliorációs és Rekultivációs Kft. főépítésvezetőjét, a lukácsházi tározó építésében, a helyszíni munkák irányításában végzett kiemelkedő munkájáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!