Szombathely

2015.03.30. 11:52

A Reményik Suliszínház újabb sikere: a legjobb előadásnak járó díjat kapta a szombathelyi Örkény-abszurditás a győri regionális találkozón

A legjobb előadásoknak járó Diploma-díjat nyerte el a Reményik Suliszínház haladócsoportja Győrben, a Nyugat-Dunántúli Regionális Diákszínjátszó Találkozón.

Ölbei Lívia

A Németh Gyöngyi drámatanár vezetésével működő csoport „A magunk megvalósításának néhány változata" címmel Örkény-egypercesekből összeállított abszurditással (ez a műfaji megjelölés!) nyerte el a rangos elismerést, egyúttal meghívást kapott a Dombóváron megrendezendő országos színjátszógálára. Az Örkény-előadást a tervek szerint májusban a Weöres Sándor Színházban is megnézheti a közönség.

Fotó: Reményik Suliszínház

A szereplők: Juhász Georgina, Stercz Gellért, Takács Róza Csenge, Tiborcz Dániel, Hutter Dorina, Kúti József, Kerényi Dániel, Kúti-Vincze Dániel. Segítőik: Borsos Beatrix, Sziráczky Rita, Németh Mónika. A csoport vezetője tehát Németh Gyöngyi, akinek vezetésével a Reményik evangélikus iskolában nemcsak színjátszókörök működnek, hanem most már alapfokú művészeti iskola is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!