Szombathely

2014.12.19. 11:17

Adni, kapni jó karácsonykor - a Zrínyi iskola kisdiákjainak karácsonyi műsora

Szombathely - A karácsony már időtlen idők óta a szeretet ünnepe, a boldogság, a meghittség napja.

Munkatársunktól

E gondolatok jegyében szívet melengető perceket élhettünk át gyermekeink karácsonyi műsorán. Csodálatos történetet hallhattunk a három fenyőfáról, a legkisebb fenyőfa jóságáról. Az elhangzott versek is a fenyőfa fontosságát hangoztatták így karácsony táján. "Melegedj meg idebent, légy vendégünk mára, karácsony csillagod tedd a fenyőfánkra!" Műsorukat táncokkal, hegedű-és harangjátékkal gazdagították. Nem feledkeztek meg másokról sem. Meglátogatták a Johanneum Evangélikus Diakóniai Központ lakóit, valamint a szombathelyi város főtéren felállított színpadra is odavarázsolták a legszebb ünnep hangulatát. Köszönettel tartozunk gyermekeink osztályfőnökének, dr. Bíróné Németh Paulának és Pirkó-Geosits Eszternek, a Lorigo AMI táncpedagógusának.

A Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola 3. b. osztályának szülői munkaközössége

Gyerekek nevei balról jobbra haladva: Kondics Liliána,Szakály Máté,Takács Vanda,Márffy Alexandra,Géczi Levente,Kopácsi Attila,Dávid Boglárka,Takács Tibor,Gyopáros-Szabó Glória

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!