Szombathely

2014.09.17. 12:51

Aranyos, príma táncosok

Szombathely - Hosszú nyári felkészítő munka után vágtak neki a szombathelyi Príma Dance ifjú versenytáncosai az őszi versenyszezonnak.

Simon Erzsébet

 

Fotó: Simon Erzsébet

Első fellépésük a jubiláló, 20. alkalommal megrendezett Zánkai Gyermek és Ifjúsági Táncfesztiválon volt, ahonnét szép sikerekkel tértek haza, hiszen több éremmel is gazdagodtak. A junior I korosztály E kategóriájában versenyző Oláh Kristóf és Novák Csenge kitűnő versenyzéssel standard táncokban első, latin táncokban harmadik helyezést ért el. Ugyancsak ebben a korosztályban, a C osztályban a Krizsán Dominik -Nagy Réka Anna páros, a Pro-Art TSE és a Príma Dance TSE vegyespárosa standard táncokban bajnoki címet, míg latin táncokban  5. helyezést ért el.

A szezon folytatásában az elmúlt hét végén megrendezett kisteleki II. Pro-Art Grand Prix szerepelt. A csongrádi kisváros versenyén a meghívásos latin ranglista mellett standard magyar bajnokság, három kategóriában pedig ranglista és klubközi viadalon is bemutathatták a tudásukat a mezőny társastáncosai. A szombathelyi duók jó szívvel gondolhatnak vissza a hagyományosan magas színvonalon megrendezett versenyre: az Oláh Kristóf-Novák Csenge páros junior I E osztályban latin és standard táncokban is aranyérmet szerzett, a Krizsán Dominik - Nagy Réka Anna kettős junior I C osztályban a standard táncok első, a latin táncok második helyezését gyűjtötte be.

A juniorok latin ranglistaversenyén kitűnő szerepléssel  a Krizsán Dominik - Nagy Réka Anna páros a junior I korosztály legjobb eredményét érte el. A táncosokat  Herczeg Attila és Kónya Péter készítette fel a versenyekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!