Szombathely

2014.07.29. 10:37

Az országos választmány rábólintott Szombathely jelöltlistájára

Szombathely - A Fidesz országos választmánya jóváhagyta a szombathelyi önkormányzati képviselőjelöltek listáját, áll a szombathelyi Fidesz-szervezet közleményében.

Ölbei Lívia

A Fidesz szombathelyi szervezete közleményt adott ki, miszerint a párt országos választmánya jóváhagyta az október 12-én sorra kerülő önkormányzati választáson induló szombathelyi jelöltek listáját. Korábban döntés született arról, hogy dr. Puskás Tivadar, a város jelenlegi polgármestere lesz Szombathelyen a Fidesz-KDNP közös polgármesterjelöltje. A választmány jóváhagyta a 14 szombathelyi önkormányzati választókörzetben indulók névsorát, valamint a kompenzációs listát is. A jelöltek bemutatására rövidesen sor kerül, áll a közleményben. A Fidesz szombathelyi szervezete is megkezdte a felkészülést az október tizenkettedikei önkormányzati választásokra. Közleményében jelzi, hogy „augusztus 23-ától személyesen keresik fel a választókat".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!