Szombathely

2015.04.17. 14:43

Balassa: erősödik a Jobbik

Szombathely – Történelmi győzelmet aratott a Jobbik a hét végén Tapolcán. A párt nem tesz különbséget az emberek között faji vagy vallási alapon.

Budai Dávid

A Jobbik megszerezte története első egyéni mandátumát, ráadásul a Dunántúlon – hangzott el a Jobbik sajtótájékoztatóján, amit Balassa Péter és Sárközy Csaba tartott. Rig Lajos tapolcai győzelme bebizonyította, hogy az embereknek elegük lett a fenyegető, mindent megkaparintani akaró hatalomból.

Sárközy Csaba és Balassa Péter a sajtótájékoztatón
Fotó: Budai Dávid

Balassa Péter elmondta, ennek a választásnak nemcsak a térség, de az egész ország szempontjából megvolt a tétje. Most bebizonyosodott, hogy kormányváltó hangulat és a Jobbik részéről kormányváltó erő is van Magyarországon. A győzelem legitimálta és megerősítette a Jobbik néppárti politikáját, amit az elmúlt másfél évben tanúsított. 

Elhangzott, a Jobbiknak nincs és nem is lesz olyan programpontja, amely faji, vallási alapon vagy bármilyen tekintetben különbséget tesz az emberek között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!