Szombathely

2016.02.05. 11:14

Baleset vagy öngyilkosság? - A 9. emeletről zuhant ki egy férfi Szombathelyen, a Rohonci úton

Egyelőre nem tudni, hogy baleset vagy öngyilkosság történt. Esélye sem volt a túlélésre.

Budai Dávid

Csütörtökön délután kizuhant egy harminc év körüli férfi Szombathelyen a Rohonci út 23. szám alatt található épület 9. emeletéről, a garázsok felőli oldalon. A hírt Az Országos Mentőszolgálat Nyugat-dunántúli Régió Regionális igazgatója,  dr. Lórántfy Mária is megerősítette. Köcse Tamás vezető mentőtiszt elmondta, a szerencsétlenül járt férfi olyan kemény felületre esett, hogy azonnal meghalt, semmi nem volt, ami tompíthatta volna a becsapódást.

Fotó: Unger Tamás

Megtudtuk, a mentők egy esetkocsival vonultak a helyszínre, kollégái a férfit életjelek nélkül találták. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy esélye sem volt a túlélésre. Köcse Tamás hangsúlyozta, a mentők az indítékot nem vizsgálják, így egyelőre azt sem tudni, hogy baleset történt vagy öngyilkosság.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget is, Takács Zoltán, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a rendőrség az eset körülményeit. Márpedig ez azt jelenti, hogy az idegenkezűség kizárható, ám azt, hogy baleset vagy öngyilkosság történt-e, egyelőre nem tudni.

Úgy tudjuk, a férfi nem egy lakásból, hanem a lépcsőház kilencedik emeletéről az üvegen át esett vagy ugrott ki. Csütörtök óta a lépcsőház kitört üvegét már pótolták, viszont a földön még látszanak az üvegszilánkok. Egy lakó elmondása szerint a férfi éppen egy vízóraakna fedelére esett rá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!