Szombathely

2014.08.24. 20:10

Savaria Történelmi Karnevál - Címlapfotók a standon

Szombathely - Folyamatosan jelen voltunk a Savaria Történelmi Karneválon. Standunkhoz sokan látogattak ki az elmúlt négy napban.

Farkas Eszter

Népszerű volt a Vas Népe standja a Savaria Történelmi Karneválon. Az elmúlt négy napban sokan látogattak el standunkhoz, beszélgettek kollégáinkkal, olvasóink megosztották velünk észrevételeiket. Még arra is volt példa, hogy egy olvasónk ajándékkal kedveskedett nekünk.

Bakos Klára szombathelyi olvasónk ajándékkal érkezett standunkra: egy színes papírlapokból hajtogatott labdát hozott.

Fotó: Pócza Gabriella

Bakos Klára szombathelyi olvasónk egy színes papírlapokból hajtogatott labdával lepett meg minket. A nyelvtanárként dolgozó Klára hobbija az origami, a színes labdát fél óra alatt készítette.

A négy nap alatt nem csak a felnőtteket leptük meg kiadványainkkal a Vas Népe standjánál. Sok gyerkőc érkezett, hogy lefotózzuk és a Vas Népe címlapjára kerülhessen, amit aztán emlékbe hazavihet. A szombathelyi Varga Janka volt például szombaton az első címlaplánya. A hétéves Janka pár nap múlva iskolás lesz. Nagymamájával kereste fel standunkat, ahol címlapfotó készült róla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!