Szombathely

2015.03.01. 18:05

A miniszterrel értékelt a polgári egyesület

Szombathely - Szombaton tartotta a Polgári Egyesület Szombathelyért évértékelő rendezvényét a Martineum Felnőttképző Akadémián. Horváth Csaba, az egyesület elnöke összefoglalta az elmúlt év eseményeit.

Cseszkó Tamás

Beszámolójából kiderült: a csoport az elmúlt időszakban sem tétlenkedett, számos rendezvényt szerveztek, és aktívan részt vettek a Fidesz-KDNP választási kampányaiban is. A rendezvényen ott volt Kautzky Armand színművész is, aki életútjáról, szakmai sikereiről és színházi kulisszatitkokról - mesélt. Dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő pohárköszöntőjében hangsúlyozta: az elmúlt időszakban számos jó dolog történt a városban, milliárdos beruházások kezdődtek el, elindulhat a mérnökképzés, átalakulások várhatók a felsőoktatásban is. A miniszter köszönetet mondott az egyesület tagjainak, akik kitartó munkájukkal segítették a város fejlődését az elmúlt időszakban is.

Kautzky Armand színművészt is hallhatták az egyesület tagjai
Fotó: Benkő Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!