Szombathely

2016.08.17. 18:45

Dominika hangja

Szombathely - Ruben La Voz a Dominikai Köztársaságból érkezett, a szerelem hozta Szombathelyre. Mi más is hozhatta volna a lélektől lélekig utakat nyitó gitáros-énekest.

Ölbei Lívia

A valódi, vérbő és finom latin zene kedvelői Ruben La Voz néven akár már találkozhattak is Ruben Espiritusantóval (titokban talán a nevében is ott van, ott szárnyal a lélek), aki saját szerzeményei mellett a világhírű, nagy, dúdolnivaló - Bésame Mucho... - slágereket is úgy játssza, mintha a sajátjai volnának. De hát azok is: a sajátjai.

Ruben La Voz, személyesen

Amikor kezébe veszi a gitárt, olyan, mintha a testéhez, a lényéhez tartozna a hangszer; amikor pedig énekelni kezd, a Dominikai Köztársaság napsütötte partjait érezzük a talpunk alatt. Ruben a tervek szerint a Savaria Történelmi Karneválon lép ki elsőként a nagyközönség elé Szombathelyen: a Civil Korzón találkozhatunk vele. Ha meghalljuk, úgyse megyünk tovább. De mozdulatlanok se maradhatunk: tánc!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!