Szombathely

2017.04.18. 18:25

Egzotikus állatkavalkád

Szombathely - Április 26-án ismét a vasi megyeszékhelyre jön a Richter Flórián Cirkusz, most Állati Extrém című műsorukat hozzák el a közönségnek.

Vadas Krisztina

Április 26-ától május 1-jéig ismét Szombathelyen veri le sátrát a Richter Flórián Cirkusz a Sportligetben. Összesen kilenc alkalommal mutatják be Állati Extrém című műsorukat a közönségnek.

Richter Flórián lovas száma
Fotó: VN

Egzotikus állatok kavalkádja Richter Kevinnel, vadonatúj holland frízek és arab telivérek bemutatkozása Richter Flóriánnal, balettbemutató Sandrával, az elefánttal - ezek a hihetetlen produkciók mind-mind műsoron lesznek. De emberi mutatványokból sem lesz hiány: Glenn Folco zsonglőrtől és Miss Aurelia bravúros lengőkarika-produkciójától is garantáltan tátva marad a nézők szája.

Az előadásokra a Vas Népe szombathelyi ügyfélszolgálati irodájában (Széchenyi utca 1.) válthatnak jegyeket olvasóink, Vas megye kártyával rendelkező előfizetőink pedig kedvezményes árú belépőt vásárolhatnak.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!