Szombathely

2015.04.24. 09:49

Elvitték a vállalkozót (frissítve)

Szombathely - Rendőrök vitték el csütörtökön a Mazsola néven városszerte ismert V. Zsoltot, a Ciao Amico pizzéria és night club tulajdonosát, aki azt mondja: nem történt letartóztatás, csupán meghallgatták őt a rendőrök.

Cseszkó Tamás

A 11-es Huszár úton található éjszakai bárt szinte mindenki ismeri a városban. Hotelt, pizzériát és night clubot üzemeltetnek itt. Tulajdonosa a Mazsola becenévre hallgató V. Zsolt, aki szintén ismert szereplője a szombathelyi éjszakai életnek.

A vállalkozót csütörtökön vitték el, de állítása szerint számára ismeretlen rendőrök. Elmondása szerint valamit kerestek az üzletben, de nem találták ott – hogy mi volt ez, arról ügyvédje tanácsára nem nyilatkozott. Ezután egy másik helyszínen meghallgatták őt, majd még a délután folyamán hazaengedték.

Arra, hogy a rendőrök helyiek voltak vagy melyik szervezeti egységtől érkeztek, nem akart válaszolni, mint ahogy arról sem beszélt kérdésünkre, milyen ügyről van szó. Tudósítóink információi szerint valóban nem a TEK és nem is a Vas megyei rendőrség szállt ki a Ciao Amicóhoz, ezért az ügy természete sem világos.

Címkék#Szombathely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!