Szombathely

2016.12.07. 17:45

Hamarosan megjelenik!

Szombathely - December 9-én jelenik meg a Prémium magazin legújabb, téli száma. Kapható az újságárusoknál, benzinkutakon, és nagyobb áruházláncoknál.

Vas Népe

Mindenhol otthon vagyok. Fekete Linda színésznő leplezetlenül szemérmes. A Prémium magazin címlapján a szombathelyi Weöres Sándor Színház kitűnő művésznője szerepel.

Mi az igazi siker? Siker: ha a fekvőbeteg hazamegy - Dr. Záborszky Zita osztályvezető főorvos a rehabilitáció fontosságáról beszél a vele készült interjúban. Meglelni a belső békét. A szomszédos Zala megyében jártunk, meglátogattuk a zalaszántói buddhista sztupát, ahol a Ladakhból érkezett szerzetesek beszélnek a hitről. Eszterháza hercege, aki előbb tanult meg lovagolni, mint járni, Fertődön feleségével, Szvetlana hercegnével, beszélt az életéről, a családjáról és Magyarország legnagyobb kastélyáról is

Feketén a hófehér címmel a szombathelyi Lakner-Bognár családról olvashatunk. Munkájuk középpontjában az egyházzene áll, amit nemcsak szolgálatnak tekintenek, de művészetük alapjának is. Te én vagyok. Ikrek tengeren innen és túl. Ikrekről szól a Prémium magazin téli lapszámának egyik legérdekesebb interjúja. A Kremser családot, a Kremser ikreket nagyon sokan ismerik Vas megyében. Most megtudhatjuk, ők mit gondolnak egymásról, az életükről, és arról, hogy mit jelent ikernek lenni.

A Kremser ikrek az ikerség rejtelmeiről beszélnek Fotó: Zergi Borbála

Forma-1-es mangalicák címmel jelenik meg írásunk, amely a neves autóversenyzőt, Baumgartner Zsoltot mutatja be, aki tenyésztőként versenyzői licenccel is rendelkezik. A stílus maga az ember. Pomozi Péter szombathelyi származású divattervező arról beszél, hogy szerinte kinek mit kellene viselnie. Ha birtokolni akarsz valamit, el kell engedned - Oroszy Csaba képzőművész az elhívás fontosságáról beszél a magazin téli lapszámában. A magyar fiatalok elé hazai példát kell állítani - mondja Demján Sándor egy szerinte erős országról. Az életbe belevágni kell! - Für Anikó egy kitalált világról énekel legújabb lemezén, amelyet Szombathelyen is bemutatott. Eljött a hóesés. Állandó szakértőnk, Halmai Dóri a téli sportok szerelmeseinek mond nélkülözhetetlen dolgokat. Legendák a pályán és a színpadon. Király Gábor és Rudolf Péter voltak vendégeink a legutóbbi Prémium-esten. Az iskolai fegyelmet nem igen tűrte. Jávor Pál szombathelyi éveiről is olvashatunk a Prémium magazin december 9-én megjelenő számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!