Szombathely

2016.02.03. 11:52

Holttestet találtak Szombathelyen a Gyöngyös patakban - Egy hajléktalan férfi az áldozat (frissítve)

Szombathely – Napok óta keresték a fedél nélkül élő férfit, akinek a holttestét a Gyöngyös-patak hídja alatt találták meg az Utcai Szociális Szolgálat munkatársai szerdán.

Bakos Ágnes

Egy negyven év körüli férfi az áldozat. Már napok óta keresték, ugyanis rendszeres visszatérő volt a szombathelyi hajléktalanszállón, azonban a hétvégén nem látták. Az Utcai Szociális Szolgálat munkatársai vasárnap óta bejárták a lehetséges helyeket, ahol megfordulhatott a férfi. Szerdán lettek figyelmesek a „ruhakupacra” a híd alatt – a már élettelen férfi volt.

A tűzoltók emelték ki a holttestet a híd alól.

Négy rendőr biztosította a helyszínt, amíg vizsgálták az áldozatot. Az autós forgalmat nem kellett leállítani, csak a gyalogos közlekedést terelték a híd múzeum felőli oldalára.

Azt biztos, hogy vizsgálat indult a haláleset ügyében, de a halottszemle még tart, a rendőrségtől később kapunk információkat.

– Kizárható az idegenkezűség, közigazgatási eljárás keretében indult vizsgálat – tájékoztatott dr. Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hogy pontosan mikor állt be a halál, azt egyelőre nem tudni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!