Szombathely

2016.04.12. 09:17

Húsz éve nem volt ilyen - Báloztak a vácis diákok szülei

Felélesztett egy hagyományt a szombathelyi Váci Mihály Általános Iskola és AMI szülői munkaközössége: húsz év után, szombaton újra megrendezték az SZM-bált.

Vadas Krisztina

Új vezetőség állt a Váci Mihály Általános Iskola szülői munkaközösségének élére Pék Attila és Bársonyné Horváth Elvira személyében: ők gondolták úgy, hogy jó lenne újra megszervezni a szülők és tanítók közös mulatságát, az SZM-bált.

A hangulat fergeteges volt: 58 szülő és pedagógus jött össze egy estére, hogy együtt szórakozzanak.  A vendégeket nem csak vacsora, élőzene és jó társaság várta: először a Savaria TSE utánpótláscsoportja és junior táncosai adtak ízelítőt tehetségükből, majd később salsabemutatót is láthattak.

Bársonyné Horváth Elvira kiemelte, hogy most sokkal aktívabb a szülői munkaközösség, mint az elmúlt években. Sok programot szerveznek a gyerekeknek és minden alkalmat megragadnak arra, hogy pénzt gyűjtsenek az iskolának: most éppen az udvar felújítása a cél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!