Szombathely

2015.03.03. 13:55

Így báloztak a szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium diákjai

Hargitai Emma lett az idei NLG-bál királynője, bálkirálynak Málics Marcellt választották meg. A gimnázium diákjai és tanárai a Tóvendéglőben báloztak február 27-én.

Vincze Bence

Az estét a 11. évfolyam testnevelés szakos osztálya szervezte meg. Kapunyitás után a Rimányi Táncstúdió növendékei - Uhász Gergő és Kiss Anna Eszter, Fogl Barnabás és Magó Viktória - nyitottak egy csodás keringővel. Ezt követően Tóth Dániel -a Művészeti Szakközépiskola tanulója - lépett fel, majd felszolgálták a vacsorát. Utána az NLG-s Vigh Gergő, Bakucz Dániel, Fehér Márk, Dömötör Marcell és Sulyok Gergő uralták a színpadot kivételes énekhangjukkal.

Az iskola versíró pályázatának győztesét - az előző évekhez hasonlóan - a bálon hirdették ki: idén Kocsis Márton 10/C osztályos tanuló kapta a "Lyukas-kő Díjat", majd a bálkirálynő- és bálkirályjelöltek vonultak fel a zsűri előtt, amelynek tagjai Hargitai Emmát és Málics Marcellt - a 12/C osztály tanulóit- választották a bál legszebbjeinek.

Végül a szervező(11/D) osztály adott elő három táncot, ezek közt a bálozók egy Y.M.C.A-t és egy jelmezest láthattak, majd az utolsóba a tanárokat is sikerült felkérni a színpadra egy keringőre. Az este Dj-je Füzi Andor volt.

A műsorok végeztével kisorsolták a tombolákat, később pedig kezdődhetett a 23 óráig tartó buli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!