Szombathely

2016.06.28. 18:57

Így buliztak a Váci utcai nyugdíjasok a Parkerdőben

A szombathelyi Váci utcai nyugdíjasklub tagjai a Parkerdei Kertbarát Egyesület meghívására ismét fergeteges kerti partin vehettek részt.

Vadas Krisztina

Molnár Lajos, a Parkerdei Kertbarát Egyesület elnöke elmondta, hogy immár kétéves kapcsolat fűzi őket a Váci utcai nyugdíjasklubhoz. Tavaly szervezték meg először a parkerdei összejövetelt, amit idén is megismételtek. Szándékuk, hogy hagyomány váljon a nyári kerti mulatságból.

Idén Miklós József és neje, valamint Gneis Mária és férje fogadták a majdnem negyven nyugdíjast kertjeikben. Miklós József és Miklós Józsefné reggel zsíros kenyérrel, süteménnyel és finom italokkal várták a vendégeket. Délidőben áttértek Gneis Mária és férje, Róbert kertjébe, ahol gulyással és aprósüteménnyel fokozták a vidám hangulatot.

Az idősek elmondták: nagyon jó érzés kiszabadulni a városból, és a természetben élvezni a nyári napsütést. Főleg úgy, hogy a társaság is jó, és a kertbarátok nem csak nyitott parcellákkal, hanem nyitott szívekkel várják őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!