Szombathely

2015.01.07. 15:24

Indul a mérnökképzés - véget ér a regisztráció (x)

Szombathely – Holnap még lehet regisztrálni a Nyugat-magyarországi Egyetem és partnervállalatai által induló duális gépészmérnöki képzésre.

Bajdó Bettina

A leendő hallgatók a duális képzésre két lépésben jelentkezhetnek: elsőként legkésőbb máig regisztrálniuk kell a vállalati felvételi interjúra a szombathelyigepesz.hu oldalon. Majd a jelentkezőket vállalati felvételi interjúra várják, amelyen a fiatalok motiváltságára, készségeire és képességeire kíváncsiak. Az interjút követően a cégek értesítést küldenek a pályázóknak az eredményről.

A diákoknak második lépéseként 2015. február 15-ig a központi felvételi eljárásban jelentkezniük kell a Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi gépészmérnöki alapszakára a www.felvi.hu oldalon. A duális képzésben való részvétel feltétele, hogy a hallgató az interjún sikeresen megfeleljen és az egyetemi felvételi eljárásban pedig felvételt nyerjen. Az alábbi videón a képzésről találhatók információk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!