Izgalmakat ígér a KRESZ-tábor

2017. augusztus 13., 18:55 szerző: Cseszkó Tamás
komment
SZOMBATHELY - Hétfőtől péntekig tart a KRESZ-tábor, ahol mindent megismerhetnek a gyermekek, ami a közlekedéssel kapcsolatos.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

- Több olyan program várható, amelyre nemcsak a táborozó gyermekeket, hanem minden érdeklődőt szeretettel várunk - mondta el lapunknak Sátory Károly, a KRESZ-park környékének önkormányzati képviselője.

- Öröm számomra, hogy ismét színes programokkal tudjuk megtölteni a KRESZ-parkot, a mostani táborban a gyermekek komoly ismereteket sajátíthatnak el a következő egy hétben - mondta a képviselő.


Sátory Károly városi képviselő a tábor helyszínén, a KRESZ-parkban	Fotó: Hornyák Emőke

 

A kerékpáros táborban a résztvevők megismerkedhetnek egyebek között a KRESZ alapelveivel, bevezetik őket az elindulás, megállás rejtelmeibe, de azt is megtanulhatják, miként kell szabályosan közlekedni az úttesten. Hétfő délután egy autószerelő műhelyt is megtekinthetnek a tábor résztvevői, de kipróbálhatják a versenygokartot is. Kedden fél tízkor lesz az első nyilvános program, akkor az elektromos autókkal ismerkedhetnek meg a táborozók és a külsős vendégek is.

Délután a Kalandvárosban vezethetik le fölösleges energiájukat a táborozók, de környezetvédelmi totón is bizonyíthatják tudásukat.

Szerdán is lesz nyilvános program, délután a szombathelyi Fő téren láthatnak sport-autó-bemutatót az érdeklődők.

A csütörtök a táborozóké lesz, a közlekedési táblákkal ismerkedhetnek a gyerekek, délután céglátogatáson találkozhatnak különböző autókkal.

Pénteken pedig Kiss Norbert kétszeres, kamionos Európa-bajnok bemutatója várható, ez a program is nyilvános lesz.

Cseszkó Tamás

2017. augusztus 13., 18:55 szerző: Cseszkó Tamás

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...