Szombathely

2015.11.29. 16:52

Játékos füzet Szent Mártonról

Szombathely - A Szent Márton Jubileumi Évre a zalalövői plébánia kiadásában Szent Márton foglalkoztató füzet jelent meg.

A munkafüzet bemutatóját nemrégiben tartották a Brenner János Nevelési Központban, a nyolcosztályos gimnázium legifjabb évfolyamában. A rendhagyó tanórát Aigner Géza répcelaki plébános tartotta, és segített a feladatok értelmezésében Wachterné Lakatos Ágnes, a foglalkoztató feladatok tervezője is. A háromgyermekes édesanya éppen Aigner Géza hatására kezdte írni és rajzolni a fontos szombathelyi szenttel kapcsolatos feladatokat.

A Szent Márton foglalkoztató országosan egyedülálló kiadvány, amely Szent Márton ünnepétől egészen a következő esztendő ünnepéig, minden évközi vasárnapra kínál játékos, kreatív feladatokat a gyerekeknek.

A feladatok mellett egy teljes társasjáték is helyet kapott az oldalakon, valamint legyezőszerűen kivágható belőle két templom, a szombathelyi Szent Márton-templom és a tours-i székesegyház makettja.

A hittantáborba is alkalmas füzet a zalalövői plébániában lelt kiadóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!