Szombathely

2016.07.20. 14:26

Játszóház a nehéz sorsú gyermekeknek

Szombathely - A „Szombathely Szent Márton városa” Jóléti Alapítvány különleges programokkal akar kapcsolódni a „Felemelő szeretet!” jelszavú Szent Márton-emlékévhez.

Hamza István, az alapítvány kuratóriumának elnök tudatta, hogy egy „Szent Márton magához vonja az ifjúságot" elnevezésű gyermeknapot szerveznek július 27-én, szerdán délelőtt fél 10 és 12 óra között Szombathely rászoruló gyermekeinek a Kalandvárosban. Az alapítvány kéri az óvodákat, az iskolákat és a civil szervezeteket, hogy gyűjtsék össze a látókörükben levő nehéz anyagi helyzetben levő családok gyermekeit. A gyermeknapon a Magyar Cserkészszövetség III. Nyugat -magyarországi Kerületének tagjai, a Szent Márton Nagytábor résztvevői fogják a játékokat vezetni. A gyermekek részére egyszerű tízórait is biztosítanak. Arra kérnek minden intézményt, hogy legkésőbb július 25-én délig jelezzék a [email protected] e-mail címen, vagy a 30/2279-419 telefonszámon, hogy hány és milyen korú gyermek szeretne részt venni a játszóházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!