Szombathely

2016.08.23. 19:05

Már megvan a borító

Szombathely - Rekordnépszerű a Birtoklás trilógia, és készül Mira Sabo legújabb könyve is - már megvan a borító.

Bakos Ágnes

Minden posztra egy örömhír jut Mira Sabótól, az egyre népszerűbb szombathelyi írónőtől. A napokban arról számolt be, hogy a Birtoklás trilógia első két része dobogós az egyik legnagyobb kiadó könyvei között az erotikus kategóriában. Vagyis: háromból kettő már bombasiker. Készül a harmadik rész is!

Sőt, egy másik szálat is mozgat a szerző: Dr. Farkas és az ő bárányai történetét.

A legújabb örömhírt pedig kedden osztotta meg a legnagyobb közösségi portálon a követőivel:

Végre megérkeztek a borítótervek, és mi ezt választottuk. Mit szóltok? Nálam első látásra szerelem lett, bár belegondolva a történetbe, azt nem sejteti, hogy mennyire durva és vicces is egyszerre, de azt igen, hogy mennyire szexi. Lássuk akkor, hogy vizsgázik. Várom a véleményeket!

A Dr. Farkas bárányai Mira személyes kedvence - korábban ezt mondta a készülő könyvről. Az biztos, hogy forró hangulatú lesz - a többi majd kiderül a sorokból.

Mira Sabo egyébként nagyon aktívan tölti a nyarat a posztjai alapján: pihenéssel, feltöltődéssel, családi programokkal és természetesen munkával, a kedvenc kávézójában - a rajongói legnagyobb örömére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!