Szombathely

2015.08.04. 15:15

Két fotel gazdát keres Szombathelyen

Két fotelre csaphat le most egy szemfüles, rászoruló vagy romkocsma-tulajdonos olvasónk. A retró szerelmeseinek kihagyhatatlan ajánlat.

Budai Dávid

Kovács Miklósné két darab fotelt ajánl fel rászorulók részére, mivel neki már feleslegessé váltak a bútorok. Megtudtuk: korábban is adakoztak már, egy alkalommal Sárváron az idősek otthonába vittek televíziót. Ezt ők soha nem reklámozták, ha segítenek, akkor azt önzetlenül teszik. Kovács Miklósné elmondta: sajnálná kidobni ezeket a bútorokat, és abban bízik, hogy valaki még örömét leli a két gurulós, jó pár éves, amúgy kifogástalan állapotú fotelben.

Aki igényt tart a bútorokra, az a szerkesztőségünkben jelezze szándékát. Mivel a fotelek szemmel láthatóan ikrek, ezért tulajdonosa nem szeretné különválasztani őket. Kovács Miklósné mindenben készséggel áll az érdeklődők rendelkezésére, ám a szállításban sajnos nem tud segíteni.

Fotó: Szendi Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!