Szombathely

2014.11.22. 08:58

Ki lesz a Hétszínvirág óvoda vezetője?

Novemberben immár másodszor ül össze a szombathelyi képviselő-testület. Nyilvános ülésen 16, zárt ajtók mögött további négy napirendi pontot tárgyalnak. A közgyűlés november 24-én, hétfőn délelőtt 9 órakor kezdődik.

Médiaközpont

A képviselők határoznak a "Nemzeti Ovi-Foci, Ovi-Sport Program" keretében a Mocorgó és a Maros Óvodákban megvalósítandó multifunkcionális műfüves sportpályához szükséges önerőről. Terítékre kerül az Aktív Időskor Szombathelyen jövő évi programterve, amelyre nyolcmillió forintot költ az önkormányzat. Módosítják a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. üzleti tervét, SZMSZ-ét és javadalmi szabályzatát. Beszámolók hangzanak el a kizárólagos és többségi önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok idei első félévi gazdálkodásáról. Várhatóan elfogadják az önkormányzat vagyonáról szóló új rendelet koncepcióját, módosítják a közbeszerzési szabályzatot, beszámolnak a polgármesteri hivatal tevékenységéről. Együttműködési megállapodást kötnek a nemzetiségi önkormányzatokkal. Személyi döntések is terítékre kerülnek. Zárt ülésen távhőszolgáltatási szerződések jóváhagyására, kitüntetésekre és a Hétszínvirág Óvoda vezetői megbízására tesznek javaslatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!