Szombathely

2013.05.15. 13:41

LMP: felháborító a pótdíjazás

Szombathely - Az LMP helyi szervezete sajtótájékoztatón ismertette álláspontját a szerdán bevezetett vasúti pótdíjazásról. Felháborítónak tartják.

Mélységesen felháborítónak tartja az LMP Vas megyei szervezete azt az intézkedést, amely szerdán lépett életbe. A kormány döntése alapján ugyanis május 15-től kezdődően minden gyorsvonatra pótdíj váltása kötelező.

Horváth Zoltán, az LMP Vas megyei képviselője szerdán sajtótájékoztatón ismertette az álláspontot: - Mérhetetlen pofátlanságnak tartjuk ezt az intézkedést, ugyanis ismét azt a réteget sújtják ezzel az intézkedéssel, akiknek már így is egyre kevesebb a jövedelme, bevétele, s a többletkiadás nem az utazás és a vasúti kocsik korszerűsítését vonja maga után.

A képviselő hozzátette, nem értenek egyet azzal sem, hogy az országgyűlési képviselőknek nem kell fizetni. Az LMP ettől elhatárolódik, s felszólítja a helyi képviselőket, kövessék példájukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!