Szombathely

2014.08.28. 19:28

Már megérkeztek a gólyák az egyetemre

Szombathely - Csaknem 160 diák érkezett Szombathelyre csütörtökön, hogy részt vegyen a Nyugat-magyarországi Egyetem új hallgatóinak rendezett táborába.

Boros Patrícia

 

Az első nap az ismerkedésről szólt, de az esti koncertek sem maradtak el. Az újonnan érkezett gólyákat negyven „gólyapásztor" segíti a tábor ideje alatt. A második és harmadik napon a sporté és a kultúráé lesz a főszerep.

Nagy Antal, a rendezvény szervezője beszélt arról, hogy idén milyen újdonságokkal készültek a táborozók számára.

– Ebben az évben olyan fellépők is érkeznek a táborba, akik korábban nem koncerteztek az eseményen. Csütörtökön itt volt a Halott Pénz, a Cold9+ és a Deniz, pénteken pedig retro partyval várjuk az érdeklődőket, amelyen fellép a Groovehouse is. Az idei rendezvény legnagyobb koncertje szombaton lesz, ugyanis a színpadon köszönthetjük a negyvenéves Piramis együttest is. A programok mellett lesz egy környezetvédelmi akciónk, amely során mindenki kap szemeteszsákot, és aki leadja az összegyűjtött hulladékot, annak ajándék kupont adunk cserébe – mondta el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!