Szombathely

2013.04.18. 10:26

Nagyobb csökkentést akar az LMP

Szombathely - Az LMP helyi szervezete egyetért a rezsicsökkentésére irányuló erőfeszítésekkel, mivel így azokat próbálja kárpótolni a kormány, akiktől a legtöbbet elvett.

A LMP vasi szervezete szerint a jelenleginél sokkal nagyobb rezsicsökkentést is el lehet érni, s kétséges,  hogy mennyire lesz tartós a kormány mostani próbálkozása. Baracska Péter,  az LMP Vas megyei elnöke  közleményében hangsúlyozta, hogy az LMP támogat minden olyan kezdeményezést, ami segít a minimálbéren, az  alacsony nyugdíjból vagy a munka nélkül élőkön. Amire a jelenleg (még) kormányzó erőnek csak erőből van megoldása, arra az LMP egy sokkal ésszerűbb és hatásosabb megoldást ajánl. Kormányra kerülésükkor a költségvetésből az összes átcsoportosítható pénzt energiahatékonysági beruházásokba fogják fektetni, ami munkahelyeket teremt az építőiparban, valamint sokkal olcsóbbá teszi a megélhetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!