Szombathely

2015.09.26. 14:34

Négy sportágban versengtek a herényi és a kámoni szépkorúak

Szombathely - Ismét megrendezték a herényi, kámoni városrész kulturális és sportnapját, melyre ezúttal is az idősebb generáció tagjait várták.

Médiaközpont

Az idei rendezvényt Koczka Tibor alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője nyitotta meg. Összesen négy sportágban mérhették össze a tudásukat az aranykorúak, akik között a hagyományoknak megfelelően a teke volt a legnépszerűbb, de népes mezőny jött össze a sakk, a darts és a petanque versengéseire is. A rendezőség nagy örömére a 43 versenyző között jó néhány hölgy is akadt. A kulturális vetélkedő ezúttal elmaradt, mivel csupán egy csapat jelezte az indulását, ám az általuk előadott tréfás jelenet óriási sikert aratott a nézőközönség soraiban. Újításként sörkorcsolyaversenyt is rendeztek, melyre összesen nyolc „versenymű” érkezett. A szakértő, kizárólag férfiakból álló zsűri csak nagyon nehezen tudott sorrendet felállítani a finom pogácsák, stánglik között.

fotó: Médiaközpont

-Nagyon jól éreztük magukat, külön öröm volt, hogy a mi tagjaink mellett a szölősi nyugdíjasok is részt vettek az eseményünkön. A családias légkörben mindenki élvezte a sportolás, az együttlét örömeit. Úgy gondolom, hogy ezúttal is sikeresnek értékelhetjük a rendezvényt, melynek a megtartásában most is számíthattunk a városi önkormányzat hathatós segítségére - fogalmazott Fasching Károly, az Aranykorúak SE elnöke.

A kitűnő hangulatban lezajlott kulturális és sportnapot a hagyományoknak megfelelően a közös ebéddel zárták a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!