Szombathely

2014.07.08. 17:39

Nem lesz víz, amíg tart majd a munka

Szombathely - Július 12-én és 13-án 7 és 20 óra között, a Vasivíz ZRt. vízvezeték rekonstrukciót végez Szombathelyen, az Óperint utca, Dózsa György utca, Körmendi út és Kálvária utcai körforgalom kivitelezését megelőzően – tájékoztatott a szolgáltató.

Farkas Eszter

A munkavégzés időtartama alatt a vízszolgáltatás átmenetileg szünetel, július 12-én, várhatóan 15 és 20 óra között a Szabadságharcos utcában, az Óperint utcában, és a Körmendi út Óperint utca és a Győrffy utca közötti szakaszán.

Július 13-án, várhatóan 15 és 20 óra között a Dózsa György utca Óperint utca, Esze Tamás utca közötti szakaszán, valamint a Kálvária utca Dózsa György utca, Szent László király utcák közötti szakaszán szünetelhet a vízszolgáltatás.

A fenti időszakokban a Vasivíz ZRt. a Körmendi út és a Kálvária utca kereszteződésében lajtos kocsiról vízvételezési lehetőséget biztosít. A kivitelezési munkálatok mindkét nap útszűkülettel és forgalomkorlátozással járnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!