Szombathely

2015.04.19. 09:05

Nyeregbe pattant Koczka Tibor, Szombathely alpolgármestere

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség kezdeményezésére 40 kilométeres kerékpártúrára invitálták a bringázás szerelmeseit szombaton.

A 15-20 fős csapat a fedett uszoda parkolójából rajtolva Nárai, Pornóapáti, Vaskeresztes, Felsőcsatár, Narda, Torony és Sé érintésével tért vissza a kiindulási pontra. A szervezők célja, hogy a Szombathely térségében kijelölt hat kerékpáros túraútvonal közül valamennyit bejárják. Az első, áprilisi rendezvényt ugyan az időjárás nem fogadta kegyeibe, de a résztvevők így is remek hangulatban tekertek, és biciklizés közben gyönyörködhettek a Pinka-völgyének természeti szépségeiben. Nyeregbe pattant Koczka Tibor, Szombathely alpolgármestere is, aki abbéli reményét fejezte ki, hogy a következő, májusi rendezvényen már jóval többen bringáznak egy jót. A túrák minden alkalommal tartalmaznak majd pihenő-, illetve frissítőpontokat is, így a profikon kívül azok is bátran elindulhatnak rajtuk, akik csak hobbiból kerékpároznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!