Szombathely

2015.05.15. 17:55

Segítség az adóbevallásoknál

Szombathely - Május 20-án éjfélig kell az adóbevallást eljuttatni a hivatalba. Ezt rendkívüli nyitva tartással segíti az adóhivatal.

Némethy Mária

Május 20-a a legfontosabb az szja bevallások szempontjából. Aznap éjfélig küldethetik az adózók szja bevallásukat az adóhivatalhoz, ehhez a 1453-as adóbevallás nyomtatvány, illetve a 1453ANY adónyilatkozat (más néven: söralátét) kitöltése szükséges.Május 20-ig rendelkezhet adójának 1+1 százalékáról is.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vas Megyei Adóigazgatóságának központi ügyfélszolgálata (Szombathely, Petőfi Sándor utca 22.) a személyi jövedelemadó bevallás közelgő határideje miatt a rendes ügyfélfogadási időn túl rendkívüli nyitva tartással várja az ügyfeleit. Így az ügyfélszolgálat május 20-áig minden munkanapon 8-18 óráig tart. A rendkívüli nyitva tartás ideje alatt a következő ügytípusok intézhetők: bevallás átvétel, csekkigénykés, tájékoztatás nyújtás, bankkártyás befizetés, ügyfélkapu regisztráció. Május 20-áig a Nemzeti Adó- és Vámhivatal általános tájékoztató rendszere (06-40/42-42-42) munkanapokon 8.30-tól 18 óráig fogadja a hívásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!