Szombathely

2015.07.02. 17:00

Sikeres jobbikos aláírásgyűjtés

Szombathely – Vas megyében is sikeresnek ítéli aláírásgyűjtését a Jobbik, mert sok településen rengeteg emberrel tudtak eszmét cserélni.

– Kiemelten igaz ez a körmendi választókerületre, ahol a legtöbb támogatást tudtuk összeszedni a megyében - mondta Bana Tibor, a párt vasi országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján. Az egyik kérdés az ingyenes internetre vonatkozott. – A háborús semlegesség vonatkozásában sajnos nem sikerült megakadályoznunk, hogy a kormány belevezesse az országot teljesen feleslegesen egy világpolitikai játszmába. A bevándorlás kérdését nem is kell különösebben magyaráznunk, hiszen manapság minden erről a témáról szól. Azonban ezt nem pártpolitikai alapon kell megoldani, hanem egy ötpárti szakcsoport létrehozásával – mondta Bana Tibor. A legnagyobb népszerűségnek a férfiak nyugdíjba vonulásával kapcsolatos kérdés örvendett, de ez az, amelyet a Fidesz a leginkább elutasít - mondta. – Ez a lehetőségük a hölgyeknek 2011 óta megvan, a férfiaknak is meg kellene kapniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!