Szombathely

2014.08.29. 08:50

Ugyanúgy marad nyitva a gombavizsgáló

Szombathely - Olvasónk jelezte, hogy úgy véli nem megfelelő a gombavizsgáló szombati nyitvatartási rendje, mivel egyre később kel fel a nap, a szedés ideje is kitolódik, így zárórára gyakran nem érnek oda a bevizsgálásra.

Boros Patrícia

- Reggel hét órára kitolódott a gombaszedés kezdete. Ahogy észrevettem több embernek is problémát okozott már szombatonként az, hogy a vizsgáló reggel öttől tízig van nyitva. Szerintem célszerű lenne, ha később nyitna és később is zárna, így a vidékiek is nagyobb eséllyel jutnának el oda - mondta el olvasónk, Magyar Tamás.

A témával kapcsolatban Tóth Imrét, a szombathelyi Piac és Vásárcsarnok igazgatóját is megkérdeztük.

- Eddig még senki sem jelezte felénk, hogy problémát jelentene számára a gombavizsgáló nyitvatartási rendje. Szeretném hangsúlyozni, hogy egy ingyenes szolgáltatásról van szó, amelynek emiatt vannak korlátai. Másrészt a szakemberek a hét minden napján dolgoznak és természetesen nekik is szükségük van némi pihenőidőre - mondta el.

 

Címkék#gomba#piac

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!