Szombathely

2015.02.14. 19:33

Valentin napi örökbefogadó napot tartott a Fekete István Állatvédő Egyesület

Egész délután várták az igazit az egyik szombathelyi bevásárlóközpontban a Fekete István Állatvédő Egyesület kutyusai. Mármint az igazi, hűséges és gondoskodó gazdijelölteket. Jó hír: ketten el is keltek, Becky és Ray gazdis lett.

Unger Tamás

Szombaton délután csaholó kutyusokkal telt meg az egyik szombathelyi bevásárlóközpont aulája. A Fekete István Állatvédő Egyesület Valentin napi örökbefogadó napot tartott.

- Nyolc kutyussal érkeztünk, szerencsére ketten gazdisok is lettek. Becky, a keverék szuka kutyus és Ray, a törpe lábú, csacsi fülű szeretetbomba is végre otthonra talált. Sok olyan kutyus van ma itt, akik már régóta az egyesület gondozásában vannak. Jelenleg egyébként közel 40 kutyusunk és 25 cicánk vár gazdira  - mondta el Csollányné Horváth Krisztina, az egyesület elnöke.

Szombaton nem csak az örökbefogadó gazdikat várták az állatvédők. Nagy szüksége lenne ugyanis az egyesületnek önkéntesekre is.

- Főleg az esti kutyasétáltatásokhoz keresünk önkénteseket, de örülnénk ideiglenes befogadóknak is. Az önkéntesek jelentkezését folyamatosan várjuk. Hatalmas segítség lenne az egyesületünknek - emelte ki az elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!