Szombathely

2016.05.24. 13:22

Zrínyis sportnap akrobatikus kosárlabdával

Szombathely - Nagyszabású sportnapot rendeztek szombaton a 130 éves Zrínyi Ilona Általános Iskolában - „besegített” a KDG tornaterme és a HBSZ udvara is. Kellett is a hely, ugyanis szépszámú érdeklődővel zajlott le a sokszínű program.

Tóth Gábor

Senki nem maradt mozgás nélkül, foci, kézilabda, röplabda, kosárlabda és különböző játékos (szülő-diák, családi) vetélkedő izzasztotta meg a résztvevőket. és számos sportági bemutató is színesítette a programot. A rendezvény egyébként ünnepélyes folyosóavatóval kezdődött, olyan egykor zrínyis diákok képei kerültek a falra, akik válogatottak lettek, illetve I. osztályban játszanak.

Sokan személyesen is eljöttek az ünnepségre, például az Olaszországban légióskodó kosárlabdázó, Perl Zoltán is. A számtalan program közül nem vitás, hogy a Face Team akrobatikus kosárlabdacsapata műsora, bemutatója aratta a legnagyobb sikert. A fiúk a gravitáció szabályait meghazudtoló mutatványokkal rukkoltak elő - és szeptemberben visszatérnek Szombathelyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!