• cikk kép
  Grúzia vonzó idegenforgalmi célpont

  Immár közvetlen repülőjárattal is elérhető a kaukázusi ország, amely sokrétű kínálattal várja a magyarokat.

 • cikk kép
  Az ezerarcú Törökország (1. rész)

  Ötezerötszáz kilométert barangoltunk októberben Törökországban. Jártunk Isztambulban, az ország legnagyobb városában, Ankarában, a fővárosban, és olyan egyedülálló vidékeken, amelyek látnivalói ma már a világörökség részei.

 • cikk kép

  A múlt borzalmait szívós emlékezetkultúrával igyekszik békévé oldani

  Városi barangolás biciklivel Berlinben

  Egyszerűen nem lehet elhinni, hogy az ember hatalmas erdőben kerékpározik, a réteken emberek, kutyák szaladgálnak, esznek, alszanak, napfürdőznek. Merthogy ez mind Berlin.

 • cikk kép

  Kulturális sokszínűség várja a látogatókat a napfény városában

  A város, ahol délután is van élet

  Egy város, ahol öröm biciklizni, mivel szinte teljesen lapos. Egy város, amelynek a térképe Párizs és Budapest alaprajzához hasonló kör- és sugárútjaival. Egy város, ahol jó és lehet is korzózni.

 • cikk kép
  Blenheim-palota - Jutalom a győztes csatáért

  Londontól is csak 100, Oxfordtól pedig csupán tizegynéhány kilomérre található a Blenheim-palota, amely, túl azon, hogy az angliai barokk építészet egyik remekműveként tartják számon, a nagy államférfi, Winston Churchill szülőháza is.

 • cikk kép
  Luxusjárgányok testközelben Keszthelyen

  Keszthely – Emlékeznek a Keresztapa című filmben látható Cadillacre? Akár igen, akár nem: ez a csodaszép, 1932-ben gyártott La Salle Sedan is megtekinthető több más mellett a keszthelyi Cadillac Múzeumban.

 • cikk kép
  Korfu, a legzöldebb görög sziget

  Korfu a legészakabbra fekvő és második legnagyobb görög sziget, a Jón-szigetek tagja. Ezért is olyan kedvelt a magyar turisták körében, hiszen akár autóval, akár busszal könnyedén megközelíthető, a repülővel utazóknak pedig még leülni sem érdemes arra a kis időre, amíg landol a gép ezen a csodás szigeten.

 • cikk kép
  Ausztria egyre vonzóbb a magyaroknak

  A szezon elmúltával az utazók számára egyre népszerűbbek a közeli, de kellemes kikapcsolódást nyújtó úti célok. A Statistik Austria által gyűjtött adatok alapján az egyik legkedveltebb ilyen állomás a magyarok körében továbbra is Ausztria.

 • cikk kép
  Nagyerdő - Kulturális és építészeti értékei miatt is kiemelkedően vonzó célpont

  Bár a Dunántúlról Debrecenbe az ország másik végére kell utazni, megéri felkerekedni: egész évben sok látnivaló és program várja a látogatókat.

 • cikk kép

  A kristálytiszta víz, az olíva, a szarvasgomba és a jó borok félszigete

  A mediterrán gyöngyszem

  A Nagykanizsától mindössze 300 kilométerre fekvő hatalmas félsziget az elmúlt években vált egyre kedveltebbé a magyarok körében.

 • cikk kép
  Nem csak nekünk szép Erdély!

  A patinás National Geographic magazin utazási mellékletének mesés őszi tájakat összesítő tízes listájára hetedikként Erdély is felkerült.

 • cikk kép

  Most egy csokorra való gyönyörű kirándulóhelyet ajánlunk

  Érdemes útra kelni ősszel is

  Budapest - Igaz, a nyártól hivatalosan már elbúcsúztunk, de ez nem azt jelenti, hogy be kell zárkóznunk a szobába.

Magazinok