Utazó

2016.07.21. 14:04

Barcelona 5 leglátványosabb kilátással rendelkező szállodája

Tengerparti pihenésre vágyik, de nem mondana le a páratlan szépségű látnivalókról sem? Érdeklik a művészetek, a kultúra, és az építészet?

Különleges programok részese lenne a Földközi-tenger mediterrán területeinek egyikén? Nos, Barcelona nem véletlen vonz minden évben rengeteg turistát, hiszen egyedülálló idegenforgalmi kínálattal büszkélkedhet, melyben mindenki megtalálhatja az érdeklődési körének leginkább megfelelő lehetőségeket.

Bár esetében egy kifejezetten nagyvárosról van szó, ám ezt az oda érkező látogatók mégsem érzékelik, hiszen egyszerre hangulatos, otthonos, élhető, és ugyanakkor egymást érik területén a híresebbnél-híresebb nevezetességek. A La Sagrada Familia, a Güell park, a Casa Milá mind-mind Gaudi nevéhez fűződnek, de természetesen ezekkel nem ért véget a látnivalók sora. Mivel a város minden évben nagy népszerűségnek örvend, így érdemes szállásfoglalás kapcsán is mihamarabb dönteni, ugyanis nyaranta gyakran teltházzal üzemelnek a legjobb hotelek. Cikkünkben a barcelonai szállások közül most 5 olyat gyűjtöttünk össze, amelyek páratlan látvánnyal és igényesen felszerelt szobákkal várják a várost felfedezni vágyókat!

1. Eurostars Grand Marina Hotel tetőtéri medencével

Barcelona szívében helyezkedik el az az ötcsillagos hotel, amely valóban csúcsminőségű felszereltséggel és luxusszínvonalat képviselő tetőtéri medencével áll a vendégek rendelkezésére. A frekventált helyen levő szálloda mediterrán étteremmel és remek bárral is rendelkezik, akik pedig kerékpárral szeretnék felfedezni a várost, kölcsönzési lehetőségnek is örvendhetnek.

2. W Hotel Barcelona közvetlenül a tengerparton

Nem csak megjelenésében, de az onnan nyíló páratlan kilátást illetően is egyedülálló színvonalat képvisel az ötcsillagos szálloda. A vízparti kikapcsolódást kedvelők és a tenger szerelmesei számára remek választásnak bizonyul a hotel, ahol igényesen felszerelt szobák, saját étterem, kávézó is a kényelmet szolgálja. A Barceloneta Beach mindössze 20 perces sétával elérhető a szállodából, így elhelyezkedése miatt is sokan döntenek a luxusszálloda kínálta lehetőségek mellett.

3. Hotel 1898 török gőzfürdővel

A modern megjelenéssel bíró épületkomplexumból kényelmesen megközelíthetőek Barcelona közkedvelt nevezetességei. Ez a pazar kilátásban is megmutatkozik, ráadásul a hotelben az edzőterem és a szauna mellett török gőzfürdő, valamint tetőtéri medence is szolgálja a tökéletes kikapcsolódást. A hotel frekventált elhelyezkedéséből adódóan annak közelében rengeteg étterem és szórakozási lehetőség várja turistákat, de vásárlási lehetőségben sincs hiány a környéken.

4. Hotel Jazz Barcelona a modern hotelek kedvelőinek

Szintén a város központjában helyezkedik el ez a szálloda, amely tulajdonképpen egy butikhotel, és rengeteg étterem, valamint szórakozási lehetőség megtalálható a közelben. A modern komplexum tetőtéri terasza és tetőtéri medencéje kifejezetten kedvelt a vendégek körében, de a városra és az óceánra kilátással rendelkező szobák is maximálisan elnyerik a látogatók tetszését.

5. Barcelo Raval frekventált helyszínen

A város népszerű bevásárló negyedeinek, szórakozóhelyeinek közelében fekszik a tetőtéri medencével is büszkélkedhető, rendkívül divatosnak mondható hotel. A 186 légkondicionált szoba kiválóan felszerelt, a tetőtéri terasztól pedig páratlan látvány nyílik a környékre. A megjelenésében is egyedülálló szálloda sokak kedvencei közé tartozik, s ez nem csak a kilátásnak, de a trendi, színvonalas berendezési stílusnak is köszönhető.

Barcelona ugyan hetekre elegendő kikapcsolódási lehetőséget kínál, de egy hosszú hétvége alatt is felfedezhetőek a legfontosabb látnivalók. Természetesen a kényelem és a praktikusság szempontjából sem mindegy, hogy milyen környéken foglalunk szállást. A városban járva érdemes jól felszerelt, frekventált helyen levő hotel mellett dönteni, amely a fárasztó, ám mégis élményekben gazdag nap után minden szempontból tökéletes pihenést és szórakozást tesz lehetővé. A város nem véletlen örvend kiemelt népszerűségnek, hiszen számos látnivalóval és művészeti jellegű építményével felejthetetlen emlékeket biztosít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!