Hajóval a földi paradicsomba - költséghatékony megoldás az óceánjáró

2017. április 19., 06:30 forrás: turizmus.com
komment
Nassau - Az okosan kiválasztott tengerjáró utak kifejezetten költséghatékony megoldást jelenthetnek a prémiumkategóriás desztinációk célba vételekor.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A szigetállam fővárosa Nassau, a Bahamák egyik „pont olyan, mint a filmekben” szigete, fehér homokkal, vakítóan kék vízzel. Ezt a csodát már luxushajóval is megközelíthetjük. Noha az általunk megismert Enchantment of The Seas (magyarul nagyjából: Tengerek bűbája) óceánjáró a társaság egyik legkisebb, úgynevezett vision hajóosztályába tartozik, valójában egy 11 emeletes, négy étteremmel, színházzal, kaszinóval, plázaszinttel és élményfürdővel is ellátott, úszó szállodakomplexum, amely nem kevesebb, mint 700 fős legénységgel és mintegy 2100 főnyi vendégsereggel szeli a türkizkék vizeket.

Hatalmas élmény óriási hajóval és luxuskényeztetéssel Illusztráció: pixabay.com

A napsütötte üvegátriumok miatt a "fény hajójának" is nevezett, családias hangulatú tengerjárón mindenki megtalálhatja a kedvére való szórakozást. Az aktív pihenést kedvelők számára a mászófal, futópálya, trambulin, uszoda és fitneszterem jelentheti a legfőbb vonzerőt.

 

2017. április 19., 06:30 forrás: turizmus.com

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...