Utazó

2012.04.25. 10:23

Újra útjára indul a kincsvadászat

Május 6-ától újra nyolc héten át tartó kincsvadászatra invitáljuk olvasóinkat. Geocaching játékunkon az idén is értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, akik velünk játszanak. Az első úti célról a jövő heti, május másodikán megjelenő Utazó magazinunkban olvashatnak.

PLT

Rövid idő alatt igen népszerű lett a tavaly ősszel első alkalommal meghirdetett játékunk. A nyolc helyszínen összesen 3885 pecsétet osztottak ki lapcsoportunk hoszteszei.

Már az első napon kiderült, nem a nyereményeken volt a fő hangsúly, inkább a kirándulások nagyszerű élménye vonzotta olvasóinkat.
Sokan kérték, hogy folytassuk ezt a kezdeményezést, jelöljünk ki idén is olyan látogatási helyszíneket, amelyek még nem felkapottak, de érdemes felkeresni őket, mert gazdagabb lesz az által az ember, ha megismerheti az adott hely hangulatát.

A másik olvasói véleményként pedig azt említették, hogy a kedvezményt nyújtó partnerek révén egész napos programot kínáltunk a résztvevőknek.

Nem lesz ez másként az idén sem. Május 6-ától újra nyolc héten át, nyolc helyszínen (két Fejér, két Vas, két Veszprém és két Zala megyei), nyolc vasárnap várjuk kirándulást kedvelő olvasóinkat. Az úti célokról hétről hétre a szerdánként megjelenő Utazó magazinunkban szerezhetnek információkat, itt adjuk meg a felkeresendő helyszín GPS-koordinátáit is.

A játékosoknak ezt a helyet kell felkeresniük, először átvenni a pecsétgyűjtő füzetet, majd itt és később minden helyszínen pecsételtetni.

Aki a nyolc héten át tartó játék során legalább négy pecsétet összegyűjt, az értékes nyereményekkel gazdagodhat. Partnereink révén pedig a kirándulási helyszín környékén további kedvezményekben lehet részük a kilátogató  játékosoknak.

Kiránduljanak és játsszanak tehát ismét velünk május 6-ától.

A részleteket pedig keressék szerdánként megjelenő Utazó magazinunkban!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!