Vasi bulvár

2016.04.25. 17:31

Bennfentes - Időtől függetlenül

Megyei körkép - Eseménydús volt a hétvége, ezért e heti bennfenteskedésünk sok helyszínen készült. Itt volt például a szombathelyi batyus piknik, amelyet a Föld napja alkalmából rendeztek még kiváló tavaszias időben.

Kelemen Attila

Forróbb volt a hangulat Körmend meccsén, mint ahogy sajátos módon a szerkesztőség házi zenekarává váló együttes koncertjén. Hűvös lett a levegő (de nem a hangulat) viszont a Herényi Virágúton.

A virágúton debütáltak

BEMUTATKOZTAK Szombathely legújabb zenekara, a StandArt Band a Herényi Virágúton lépett első alkalommal színpadra. A közönség szívélyesen fogadta az alapvetően bluest és angolszász, klasszikus, dallamos rockot játszó bandát. A tavaly ősszel verbuválódott zenekar tagjai balról Molnár Balázs (szólógitár), Szele István (billentyűk), Papp Piroska (ének, vokál), Szentgyörgyi Arnold (basszusgitár), Bereczki Zsolt (ritmusgitár), Járai Gábor (ének) és Standy Miklós (dob).

Avatás első ízben

FŐPRÓBA Első alkalommal öltötte magára a polgármesteri nemzeti színű szalagot Kiss András, Jánosháza polgármestere. Egy állampolgársági eskü volt az apropó, amikor hivatalba lépése óta először volt szüksége a jelvény viselésére a városvezetőnek. Az öltözködés pillanataiból elkaptunk egyet.

A főzelékre esküszik

VEGETÁRIÁNUS Koczka Tibor, Szombathely alpolgármestere már régen száműzte a húst étrendjéből. Az alpolgármester az egészséges életmód egyik nagykövete: rendszeresen sportol és egészségesen étkezik. A szombathelyi batyus pikniken örömmel végigkóstolta az egészséges fogásokat, hátha talál köztük olyat, amit aztán otthon ő is el tud készíteni. A sajtfánk annyira ízlett neki, hogy rögötön le is csapott a receptjére. Közben az ő kedvenc csemegéjét is elárulta: vegetás vízben főtt répaszeleteket eszik nasiként. Persze hozzátette, hogy főzelékek nélkül el sem tudná képzelni az életét.

Szakkomentátor a nézőtéren

SZURKOLNAK Minden igényt kielégítő helyet választott magának Czvitkovics Gyula alpolgármester a körmendi sportcsarnokban. Az Egis Körmend kosarasainak mérkőzésein dr. Kristóf László szomszédja a lelátón, aki a csapat legrégebbi szurkolója, egyben kiváló szakkommentátor is. Hiszen ő az a szakember, akinek a vezetésével 1962-ben megalakult az MTE csapata, és 1975-ben NB I-be jutott. Kristóf tanár úr máig ott van a piros-feketék minden hazai meccsén.

Hazatért a vasi szépség

LÁTOGATÓBAN Kocsis Korinna jákfai modell egy ideje a világot járja, legtöbb idejét Budapesten tölti. Ám a hétvégén hazalátogatott, és egyik legkedvesebb vasi eseményén, a Herényi Virágúton elvállalta a háziasszony szerepét. A megnyitón Szekér Tamással, a Herényi Virágút főszervezőjével nézte végig az óvodások műsorát. A modell más szerepet is vállalt: az Igéző divatbemutatón az amatőr modellek mellett néhány ruhakölteményt ő mutatott be a közönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!