Vasi bulvár

2016.08.29. 16:40

Bennfentes - Ma már csak emlék

Az imént még eleven valóság, folyamatos sodrás, hömpölygés a Savaria Történelmi Karnevál nem szűnő forgatagában, hétfőn reggel meg - mintha mi sem történt volna. Kiürültek az utcák, legfeljebb a szemétszállító autókból van több, mint ahogyan megszoktuk.

Ölbei Lívia

Az nem lehet, hogy ne maradjon nyoma! Így aztán közreadunk néhány vidám és forró karneváli pillanatot: tegyük el szépen emlékbe.

Alapítani tudni kell

VÉGRE Az egyik megalapította a várost, a másik megalapította a város színházát. És most íme: a kettő, egyben. Jordán Tamás Claudius szerepében várja a karneváli felvonulást. Végre itt!

Micsoda vidámság!

VENDÉGSÉG Habár a szalézieknek saját standjuk volt a karneválon, pár percre mégis ellátogattak a Vas Népe faházához is. Néhány kedves szót váltottak velünk, majd egy címlapfotóra is beugrottak a fiatalok.

Elvégre a csirke is ember

MŰVÉSZET Scherer Péter hazajár Szombathelyre, itt érettségizett. A karneválra a Nézőművészeti Kft. előadásával érkezett, mellette örökös partnere, Mucsi Zoltán. Nem mellesleg: a csirke is ember

Hétköznapi lovag tűnt fel a színen

LÁNYKÉRÉS A karneváli forgatagban egyszer csak egy pillanatra mindenki megállt vasárnap. Hirtelen egy nagy csapat táncos tűnt fel a Forum színpad előtt, majd a színpadra érkezett egy fiatal pár. A jóvágású srác letérdelt szíve választottja elé, majd feltette a nagy kérdést: leszel-e a feleségem. A lány természetesen igent mondott, majd magasba engedték a szárnyaló boldogságukat jelképező lufikat.

A címlap mögött....

STAND Az újságíró a karneváli forgatagban sem (csak) szórakozik, sőt! Volt munkája bőven Bakos Ágnesnek és Vadas Krisztinának is, akik kivételesen a sorok mögül kiléptek a címlapra a karneválon.

Rajongók gyűrűjében pihentek meg

TALÁLKOZÓ Szombat délután a szentgotthárdi származású, de országosan kedvelt Zaporozsec volt a Vas Népe vendége a Savaria Történelmi Karneválon. Arcukra kiült a fáradtság, amikor helyet foglaltak: az elmúlt napokban más-más városban játszottak. Azért tartogattak még némi energiát szombathelyi koncertjükre, hiszen az együttes énekese, Varga Bence elárulta: „itthon" énekelni nagyszerű érzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!