Vasi bulvár

2016.06.13. 18:47

Bennfentes - Prémium Premier

Sikeres volt a Prémium magazin nyári lapszámának bemutatója. A Foglyul ejtett lélek című kiállításra rengetegen voltak kíváncsiak. Az aulában egészen a hónap végéig láthatók Zergi Borbála és Timár Gergely fotográfiái. A tárlat különlegessége, hogy a magazinban megjelent képekből ad ízelítőt. Ez volt a Prémium Premier címmel meghirdetett rendezvénysorozat első eseménye. A szervezők minden lapszám megjelenésekor a közönség elé állnak majd. Ősszel is.

Szekér Dóra

Eljött a címlaplány is

Fotó: Unger Tamás

ELEGÁNS A kiállítás megnyitójára érkezett Horváth Aliza is, aki a nyári lapszám borítóján szerepel. A fiatal modellt családja és párja, Szőke Botond kísérte el. Aliza vajszínű koktélruhát viselt csipkebetéttel. A róla készült képen kevésbé volt visszafogott, a fotózáson igazi vampnak öltöztettük.

Mindketten kötődnek

HAZAJÁRÓK A Prémium Premier sorozat első rendezvényének vendége Prieger Zsolt és Zsámboki Marcell volt. Mindketten a városból származtak el, de Budapestről is figyelik a régió híreit. Nemcsak a kulturális eseményeken jelennek meg időnként, de felkeresik gyerekkoruk meghatározó színhelyeit. Zsolt az Anima Sound Systemmel fellép a Joskar-Ola Napokon, Marcell gyakran jön táncversenyre, a rendezvény után át is ment a sportházba.

Cukiságfaktor: végtelen

SZÜLETÉS Legfiatalabb meghívottunk kétségtelenül Petró Péter volt, aki hetyke kis sapkájában nevetgélt édesanyja karján. A Prémium tavaszi számának egyik legérdekesebb cikke az otthonszülés témáját járta körül. Megtisztelő, hogy Péter szülei, Kajzinger Ildikó és Petró András bizalmukba fogadtak minket, és jelen lehettünk a kicsi világra jöttekor. A vízben születés első pillanatát Zergi Borbála örökítette meg.

Két fotográfus, húsz kép, sok sztori

SOROZAT A magazin két fotográfusa, Zergi Borbála és Timár Gergely nagy lelkesedéssel készült az estére. A legnagyobb feladat az volt, hogy eldöntsék, mely képek kerüljenek a falra. Nehéz volt a választás, hiszen a tíz lapszámban sok jó felvétel jelent meg, és mindenkinek megvolt a kedvence. A szerkesztőktől szabad kezet kaptak, továbbá segítségükre volt Oroszy Csaba képzőművész, aki tárlattá szervezte a fotókat.

A magazin stábja várta az olvasókat

SZERKESZTÉS A pódiumbeszélgetést Jordán Tamás, a színház igazgatója vezette, aki kíváncsian hallgatta Marcell és Zsolt történeteit. A résztvevők megismerhették a lap rovatait, annak legsikeresebb témáit. Halmágyi Miklós főszerkesztő érdekes helyszínekről, személyiségekről beszélt. Kovács Ágnes szerkesztő pedig az őszi lapszám témáit ismertette. Nemsokára el kell készülnie.

Őrzik a hagyományt

BÉKESSÉG Olaszfáról érkezett a rendezvényre Fodor Dávid és jegyese, Kertész Réka, akik a nyári lapszámban mesélnek különleges életútjukról. Mindketten a főváros közeléből költöztek megyénkbe. Őrzik őseik hagyományát – ötvösmunkával, népdalénekléssel, muzeológusként. A kiállításon szereplő fotón is népviseletben vannak.

Egy tucatnyi magazin

FRISS Németh Krisztina, a Vas Népe Szerkesztőségének asszisztense képünkön egy tucat magazinnal szerepel. A Krúdy Klubban ugyanis bárki belelapozhatott az újságba. Sokan keresték a korábbi lapszámokat is, Kriszti mindenben segítségükre volt.

Fontos a hátország

ÖRÖM A Foglyul ejtett lélek címmel megnyílt kiállítás egyik fotográfusa, Zergi Borbála nagyon örült, amikor olyanokat köszönthetett a színház aulájában, akik már jártak a műtermében. Modelljei, a magazin szereplői szívesen fényképezkedtek a kiállított alkotások között. Bori viszont inkább a családjával állt össze egy képre. Édesanyja, Doma Katalin és testvére, Dániel is eljött.

Különleges fotózási helyszín volt

RÉSZLETEK Kevés izgalmasabb dolog van annál, mint egy gyönyörű nőt fotózni az ágyban. A Prémium magazin stábja kivételezett helyzetben volt, amikor Bognár Viktória modell a szép kép kedvéért hasonfekve mosolygott fényképezőgépünk előtt. Ne képzeljék persze, hogy egy jó kép elkészítéséhez elég a spontaneitás! Timár Gergely és Kovács Ágnes még az ágyterítő redőit is igyekezett elsimítani, Viki hajtincseit és a cipő sarkát is tökéletes helyre kellett igazítani.

Az egészség és a harmónia

LENDÜLET Halmai Dóra személyi edző új rovatunk arca. A tehetséges és csinos sportoló ezen túl minden lapszámban egészségmegőrzésről, helyes táplálkozásról és a jó közérzet megteremtésének lehetőségéről tájékoztatja az olvasókat. A rendezvényen Bernáth Veronikával beszélgetett, aki sminkes-kozmetikusként gyakran segíti a stáb munkáját. Legutóbb egy fotózás előtt Dórit festette még szebbé.

Könnyű más tollával ékeskedni!

INDIÁN Ezzel a mondattal köszöntöttük a bemutatón Kondics Szandrát. Zergi Bori fotóján festett tollakból készült fejdísszel pózolt a fiatal lány. Amikor meglátta a kiállított képet, azonnal készített egy szelfit. Elmondása szerint mindig nagy lehetőség egy fotózás, hiszen a smink, a ruha és a frizura összhangjából új karakter születik. Nagyon szeret Gardi Ritával dolgozni, hiszen a sminkes-fodrász úgy ismeri az arcát, mint senki más. Szandráról még több kép a nyári lapszámban!

Hosszú éveken át táncoltak együtt

PARTNER Faludiné Lovas Henriette is részt vett a Prémium magazin bemutatóján. Elmondta, hogy ugyan ismeri a lapot, most mégis elsősorban kedves barátja, egykori táncpartnere, Zsámboki Marcell kedvéért jött. Elhívta magával édesanyját is, hogy együtt örüljenek az egykori sportoló sikereinek. Ők ketten gyakran beszélnek telefonon, figyelik egymás pályáját. Szombat este mindketten siettek a sportházba, hogy megnézzék, ki szerepel a legjobban a táncversenyen. Az őszi lapszámot viszont alig várja Henci, hiszen Marcell lesz a címlapon.

Szexi fotók a nyárra

KÜLÖNLEGES Az egyik legsikeresebb fotósorozat a Szombathelyi Női Kézilabda Akadémia sportolóiról készült. A lányok a képeken mindössze egy szál body-t viselnek. Kiállításunk megnyitójára is csinos öltözéket húztak, Jámbor Réka és Pukler Glória vagány fotóiért is érdemes fellapozni a Prémiumot. Interjút is közlünk a bajnokokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!