Vasi bulvár

2017.01.30. 18:05

Bennfentes - Rohan az idő

Rohan az idő. Nemcsak azért, mert észre se vettük, és máris tovatűnik 2017. első hónapja, hanem például azért is, mert a múlt héten tartottuk meg a Vas Népe 60. születésnapját.

Pajor András

Hogyan is mondja a szlogen? Része az életünknek. Benne van (több mint) a fél életünk. A születésnapozás után voltunk a csákánydoroszlói társulat napsütötte bemutatóján, és ez a hétvége se múlhatott el bál nélkül. Elvégre itt a farsang, áll a bál!

Évfordulós koccintás

PÁROS Kiss-Vincze Eszter és Kiss Barna, a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója a Vas Népe 60. születésnapján, a WS Színházban

Tánc, jellem, iskola

ELSŐBÁLOZÓK Csak a tánciskola elvégzése után jöhetett el élete első báljába Benedikti Anna, Csizmazia Zsófia és Dala Kitti: ez volt a sárvári evangélikusok farsangja. A három konfirmandus lány a legjobb táncosok közé tartozik - mondta Gyarmati István lelkész, aki úgy véli, hogy a tánctanfolyamon megszerzett tudás is fontos része „a jó jellem kialakulásának"

Partnerek és olvasók

EGÉSZSÉGÜNKRE! Kuglicz Attila, a Zoll-Sped ügyvezető igazgatója is együtt ünnepelt a Vas Népével. A születésnapi fogadásnak a Weöres Sándor Színház adott helyet, A Dédi című előadás után

Az utolsó simítások a bemutató előtt

KULISSZÁK A csákánydoroszlói NapSzínTársulat tényleg napsugaras hangulatot varázsolt a hétvégén a téli szürkeségbe. Itt azonban az utolsó instrukciókat csíptük el: a Farkasné Varga Rita (az előtérben őt látjuk) vezetésével működő csapat nagy erőkkel - és négy jelenettel, bohózattal, mesével, vígjátékkal - készült a szombat esti bemutatóra. Ritkán fordul elő, hogy a rendezői munkába bepillanthatunk, úgyhogy most itt az alkalom!

Szmirnov Ivánék személyesen

CSALÁDIAS Annyit beszélünk a civil élet jelentőségéről, a társasági összejövetelek pótolhatatlan hangulatáról. Szendi Péter, a Vas Népe fotóriportere és felesége, Klaudia viszont tesznek is érte: oszlopos tagjai a csákánydoroszlói társulatnak. Péter itt épp Szmirnov Iván-jelmezben (plusz esküvői öltöny) állt a fényképezőgép elé. Két csörfös-szép lányuk, Réka és Panni imádják a színházat, ráadásul nincs náluk szigorúbb ítész. Hogyne, ha Réka kívülről fújja az összes darabot is!

Az utolérhetetlen

KONFERANSZIÉ Farkas Béla tanár, Csákánydoroszló alpolgármestere a szombat esti premieren nemcsak játszott, hanem a konferanszié szerepét is elvállalta. Jól tette: szellemesen, sok humorral emelte az este hangulatát

Születésnapi üdvözlet a színházban

MEGYEI A Vas Népe 60. születésnapján a Vas megyei közgyűlés képviseletében vett részt a megyei jegyző, dr. Balázsy Péter és a megyei közgyűlés alelnöke, dr. Kondora Bálint. Ezek azok a pillanatok, amikor az előadás után következett a pezsgős koccintás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!