Vasi bulvár

2016.05.14. 11:24

Buli után is itt maradt Kasza Tibi - mutatjuk, mit csináltak még éjjel a sárvári fürdőben

Sárvár - Most a vendégek nagy része még a műsor után is sokáig maradt; élvezték a buli hangulatát a sárvári fürdőben: Kasza Tibi fergeteges hangulatot csinált. A medencékben és a szárazon is zsúfoltságot tapasztaltunk: óriási tömeg volt.

Simán Klára

- Kiemelkedő este volt a vendégszámban, a családi részt is nyitva tartottuk éjfélig a nagy létszám miatt, így kellemesen eloszlott a tömeg, lehetett csúszdázni is.

- A fürdő hajnali kettőig tartott nyitva, és ez alkalommal a vendégek nagy része nem ment el a műsor után, mint máskor. Ennek az volt az oka, hogy a Kasza megígérte, hogy átöltözik és visszatér a műsor után. Vissza is jött és éjjel egyig a vendégekkel töltötte az estét: fotózkodtak, mindenkivel beszélgetett, sőt még a pénztárosoknak is segített a vendégek kiléptetésénél – árulta el az éjszaka titkait Kovács Anita programfelelős.


Úgy láttuk, a fürdőbe péntek éjszaka nagyrészt fiatal társaságok érkeztek, de persze ismét előfordult sok gyerekes család is. A képgalériában megleshetik, hogy buliztak és romantikáztak a párok!

Címkék#sárvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!