Vasi bulvár

2015.11.26. 06:09

Durván beégette magát a Got Talentben a szombathelyi bűvész

Aki látta a produkciót, biztos, hogy nem felejti el az amatőr bénázást, amelyet Richie King nyújtott.

Kerekes Béla

Sikeres bűvészt korábban már láthattunk Szombathelyről a Got Talent nevű tévés tehetségkutatóban – ő volt Nagy Jonathan, a város kedvence. Most azonban nem róla van szó, hanem a 47 esztendős Király Richárdról, aki hatalmasat égett a műsorban. A Richie King művésznéven bemutatkozó középkorú férfi produkciója előtt elmondta, hogy feltalált egy új műfajt, amelyben a bűvészmutatványokat robottánc közben adja elő. A műsorvezetőknek, Sebestyén Balázsnak és Dombóvári Istvánnak már ez is gyanús volt, aztán Ricsi fokozta a hangulatot azzal, hogy nem árulta el az életkorát a zsűrinek, mondván, hogy művészek egymás között ezt nem szokták firtatni.

Ami ezután következett az leírhatatlan: a bűvészjelölt elővarázsolt ezt-azt a ruhaujjából, de olyannyira látszottak a kilógó segédeszközök, például a damilok, hogy a műsorvezetők és a zsűri hangos hahotázásába fúlt a produkció. Az említett robottánc is inkább nyugdíjas tornagyakorlatra emlékeztetett. Richie King egyetlen igent sem kapott, így hazamehetett. Amint az egyik zsűritag megjegyezte: „továbbjuthatott volna, ha elmondja, hogyan csinálta a trükköket, de mivel minden látszott", nem volt esélye.

A „táncbűvész" egyébként nem azonos a Szombathelyen jól ismert Ritchie King breaktáncossal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!