Vasi bulvár

2015.03.26. 17:54

Facebook-figyelő

Ismert vasi arcok legújabb facebook-megosztásaiból szemezgettünk.

Tinédzser tragédia

Ilyen arcot vágtak a világ tinédzserei, amikor kiderült, hogy Zyan otthagyja az egyes számú sztárcsapatot, a One Directiont.

A Balaton szerelmese

TERMÉSZET Amellett, hogy ismert értelmiségieket fotóz, Szigliget és az északi Balaton-part szerelmese a neves szombathelyi fotós, Stekovics Gáspár. Ezúttal a „napfogyatkozás helyett" tette közzé bárányokról készült életképét.

Akciósztárok a gyepen

VÁLOGATOTT Felül a görögök elleni Eb-selejtezőre készülő magyar fociválogatott, tükörképe a Feláldozhatók film szereplői. A fotót Király Gábor hivatalos közösségi oldalán találtuk.

Ezt bizony behúztuk!

KOSÁR Szerdai győztes meccsük egyik pillanatképén éppen ünnepel Kálmán László, a szombathelyi Falco-Trend Optika KC vezető edzője. Kemény csata, kemény fiúkkal.

Együtt az igazi színházcsinálók

RENDEZŐK Szombathelyen rendez Alföldi Róbert, így mostanában gyakori vendég a Weöres Sándor Színház büféjében. Itt Jordán Tamás társaságában látjuk – mivel az ő fb-oldaláról vettük a képet.

Bikák a bikákkal

HARC Leandro Martínez és Tommaso Rocchi, a Haladás futballistái birkóznak a játéktermi masinával.

Tavasszal is lesz Vasi Prémium


MAGAZIN Pénteken jelent meg a PLT társasági magazinja Vas megyében: a Facebookon már láthatunk egy kis ízelítőt a képanyagból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!