Vasi bulvár

2015.05.21. 14:47

Facebook-figyelő

Vasi celebek Facebook-oldaláról szemezgettünk.

A jéghez jár a whisky

FOTÓ Ez a fotó Toronyban készült szerdán. Ha már jeget kaptunk, jár mellé a whisky is!

Korinna és Claudia

KÖVETEM Kivel pózolt ezúttal a jákfai szépség Kocsis Korinna? Nem mással, mint a színész és műsorvezető Liptai Claudiával.

Szívvé alakult felhő

POSZT Vihar előtt szív alakba gyűltek a felhők Szombathely felett, amelyet egy lelkes facebook felhasználó meg is örökített és posztolt is a közösségi oldalon.

Öleb helyett tigriskölyök

HÍRFOLYAM Ágh Péter, Vas megye országgyűlési képviselője nem egy ölebet, hanem egy szibériai tigriskölyköt tart a kezében.

Bikafuttatás Szombathely főterén

LIKE No, nem kell aggódniuk a környéken lakóknak, nem vezetik be Szombathelyen a spanyoloknál „népszerű" bikafuttatást. Egyszerűen csak ezzel a címmel osztotta meg az alábbi képet Kiss Norbert Európa bajnok kamionversenyző, aki a Red Bull Ringről hazautazva kitérőt tett szülővárosába, Szombathelyre. És ha már itt járt, akkor közszemlére tette az első helyeiért járó bikát formáló kupáit. Azt mondanunk sem kell, hogy mind a négy futamát megnyerte az osztrák versenyhétvégén.

Megtépte a szél

HOZZÁSZÓLUNK A szerdai vihar bizony bőven hagyott maga mögött nyomokat. A szombathelyi Aréna Savaria zászlóit jól megtépte a szél.

Marcsi repült tovább Bejrútba

ÁLLAPOTFRISSÍTÉS Épp, hogy hazaérkezett az amerikai Miamiból a szombathelyi modell Simon Marcsi, már repült is tovább Bejrútba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!