Vasi bulvár

2015.10.01. 16:17

Facebook-figyelő: Simon Marcsinak szülinapja, Ottónak új otthona van

Mi történt a vasi celebekkel? A közösségi oldalakról ezt is megtudhatjuk.

Vas Népe

Esto fellépett

ESEMÉNY A szombathelyi énekesnő, Esto legutóbbi fellépéséről készült fotót posztolt a facebookra.

Niki csúcsformában

ALBUMOK A Vas Népében is rendszeresen publikáló Horváth Nikoletta egy másik arcát mutatta meg facebook követőinek. A fiatal blogger ezúttal konferált egy rendezvényen, az indulás előtti pillanatokat édesanyja örökítette meg. Niki igazán csinos volt, és a háttérből nem hiányozhatott segítője, Lili kutyus sem.

Tücsi újabb posztja

POSZT A SportKlub gyönyörű, szombathelyi műsorvezetője, Aryee Claudia Dedei újabb csodás fotóval örvendeztette meg rajongóit a facebookon.

Színészek is futottak

KEZDŐLAP Két csapattal vett részt a Szent Márton Futóversenyen a Weöres Sándor Színház. A színész csapatban Fekete Linda, Horváth Ákos, Balogh János, Matusek Attila a 4. helyet szerezték meg, 12 másodperccel lemaradva a dobogóról. A titkárság együttese: Fasching Judit, Szűcs Judit, Gulyás Klein Andrea, Németh Károly is egy órán belül teljesítette a 10 kilométeres távot. A facebookra felkerült fotókat Gombás Mónika készítette.

Ottó már az állatkertben él

HÍRFOLYAM Ottót, a pár hónapos kisvidrát bőrbetegség miatt vitték a Szombathelyi Állatkórházba. A kőszegi Chernel-kert dolgozói macskatejpótlóval nevelgették. Ottó már a Fővárosi Állatkert szakértő vendégszeretetét élvezi.

Boldog szülinapot!

NYILVÁNOS A szombathelyi szépség, Simon Marcsi ezen a héten ünnepelte születésnapját. A facebookon rengetegen gratuláltak a fiatal modellnek, Marcsi pedig ezt a képet posztolta a jeles napon.

Énekórán járt a macsó trombitás

MEGOSZTJUK Az Ocho Macho trombitása, Andor a Kőszegi Béri Balogh Ádám Általános Iskolában járt. A kisfia osztályában, a 8.b-ben az énekórán vett részt a vasi zenész. Andor a gyerkőcök kedvenc zenekarát mutatta be, mi mást, mint az Ocho Machot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!