Bulvár

2016.02.09. 09:19

Facebook-figyelő

Mivel töltötte az időt több vasi celeb, a Haladás és a Zaporozsec az utóbbi héten közösségi oldaluk tanúsága szerint. Mutatunk egy furcsa hibrid lényt is

Kerekes Béla

Egyik a nyolc nőből

Bálint Éva a WSSz előadásának próbáján.

Gyúrunk, vazze?

David Joel Williams és Stef Wils edz a Haladás edzőtáborában.

Negyvenen túliak

Több mint negyven éve, 1975-ben készült ez a kép az akkor NB II-es bajnokságot nyert körmendi kosarasokról. A fotót az elmúlt napokban tették közzé a csapat Facebook-oldalán.

Barátaim, a szótárak

Nemrég indítottuk újra Vasdigital nevű Facebook-oldalunkat, amelyben digitális olvasóinkkal osztunk meg újdonságokat, érdekességeket például a szerkesztőség életéből is. Képünkön Kalcsics Ildikó olvasószerkesztő, aki nem bízza a véletlenre a nyelvhelyességet: asztalát ellepik a szótárak.

Szemmel tartja a bontást is

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere is megtekintette a Haladás-stadion bontási munkáit.

Kutyamajombaba

A hétfő hajnali Super Bowl után az internet egy reklámfigurával telt meg. Az egyik hirdetésben bukkant fel a vidámnak szánt, mégis kissé beteg „puppymonkeybaby".

Huligánok ültek a Zaporozsecbe

Szolnoki koncertje után kapaszkodott össze a szombathelyi Zaporozsec zenekar a népszerű Hooligans néhány tagjával. A képen Karlosz Deminekis, Tóth Tibi, Varga Bence, Hoffmann Máté, Kiss Endi, Balaton Gergely és Papp Dávid.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!